The Dragon Reborn - bokanmeldelse

Der fikk jeg somlet meg til å ta bilde av min egen bok! Wuhu, det er bok nr.3 i serien The Wheel of Time, eller WoT som det ofte blir forkortet til. Du kan lese bokanmeldelsen av bok 1 her og bok 2 her

Denne 699 sider tykke fantasy boken ved navnet The Dragon Reborn er det Robert Jordan som står bak. Eventyrene for Rand, Mat, Perrin, Egwene, Nynaeve og alle de andre mennesker og skapninger vi møter forsetter, mer dødlig og farlig enn noen gang. Forskjellen på denne boken og de to andre er i denne boken får man se og oppleve eventyret gjennom flere sine øyner. I de to andre bøkene var det hovedsaklig Rand og noen av de andre hovedkarakterene innimellom. Denne gangen varierte det mer, gøy å lese hva de andre tenker også. 

Alt i alt vil jeg si at den ligger på samme linje som bok 2. Spennende, gripende, intens og tankevekkende. WoT har det meste; eventyr, slag, sorg, frustrasjon, sinne, til og med et hint av romantikk og humor. Den er uforsigbar og du vet aldri hva som kommer møtende på neste side. Dessverre er det noe bittelite som mangler. Igjen, om man bare kunne ha sett et + tegn på et terningskast. Har bestilt bok 4 og 5 så jeg gleder meg i spenning til å lese hvordan det utvikler seg!

 

Terningskast: 5

 

<32 kommentarer

thefairydance

16.08.2012 kl.07:01

Har selv lest serien, helt til bok nr 11 tror jeg. Begynner å bli noen år siden:p

Super serie, mye spennende. Bare synd Robert Jordan ikke fikk fullføre serien sin:/

Julia

16.08.2012 kl.09:00

thefairydance: Ja, det blir vell ikke det samme når det er en annen forfatter... Gleder meg til å lese videre likevel :)

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

17, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer! ♥

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits