Bloodlines - bokanmeldelse

Bloodlines er første bok i spinn-off serien til Vampire Academy (les anmeldelse av den serien her). En spinn-off serie vil si en serie der venner, eller andre som vi fikk bli litt kjent med blir hovedpersonene. Richelle Mead har valgt flere som vi møtte på i Vampire Academy. Jeg har ikke tenkt å røpe så mye om hvem som er med i denne serien i tilfelle dere ikke har lest eller leser VA. Det har kommet ut 2 bøker i denne serien her så langt.

Boken blir sett i fra Sydney sine øyner. Hun er en alchemist (igjen - bruker det engelske uttrykket) noe som vil si at hun er bindeleddet mellom vampyrer og mennesker. Det er hennes jobb å beskytte mennesker fra vampyrer eller andre skapninger. Men nå blir hun valgt til å spille verge for å beskytte en vampyr. Jeg vil sterkt anbefale å lese VA før du kaster deg over denne boken, det er veldig mye historie frå de andre bøkene som blir tatt opp.

Denne boken var brabrabra! Så gøy å se det fra noen andre sine øyner. Jeg tror at denne serien kommer til å utvikle seg til det positive, det er noe lite som mangler, men jeg har ingen tvil om at Mead kommer til å gi det til oss løpet av serien. 

Terningskast: 5

 

<3

6 kommentarer

Ingvild

08.09.2012 kl.10:55

sv./ Heii! :D Dine kommentarer er alltid så koselige! Tusen takk for herlige ord, det gir meg så mye motivasjon til å fortsette. Gleder meg til å poste flere writing-on-the-bus-poster :)

Hvilken linje går du? Internatskole..høres spennende ut! Får litt, hm, Vampire Academy-følelse av det, haha! :D Og btw! Bokanmeldelsene dine av VA-serien + Bloodlines var veldig bra, er helt enig med deg. Elsker de bøkene <3 Og Richelle! iiih :D BTW! Hvem synes du skal spille Dimitri i filmen(e)? mehehehhehe :*

Klem <3

PS: Elsker bloggen din, du skriver så drømmende og fint og enkelt!! Som å komme til en liten drømmeverden her inne...!

Ingvild

12.09.2012 kl.20:19

sv./

Takker og bukker, fine Julia! <3 Du er en gledesspreder! Håper det står til bra på intenatskolen, kan du ikke skrive et innlegg om det? :D Er så spent på å høre.

Og du? Er du 95'er eller 94'er? hihi.

Julia

13.09.2012 kl.08:49

Ingvild: Hei skjønne deg! Wæ, så glad jeg blir når jeg får slike kommentarer. Jeg går en linje som heter studiespesialiserende med formgiving, altså SF. Du kan sammenligne det med idrettslinjen, bare at når de har gym så har jeg tegning, maling, design, kunsthistorie og andre spennende kreative greier.
Internat og Vampire Academy-følelsen skjønner jeg godt at du får, jeg får den til tider også! Tusen takk for fine ord! Når det gjelder Dimitri er jeg egentlig veldig usikker.. hmph. Alle mener Ben Barnes, den er klar, men på en måte virker bare Dimitri myyyyye kjekkere i boken, så jeg er litt ubestemmlig på den der debatten. Hva mener du da? :)
Og igjen: wææ, tuusen tusen takk for alle fine ord, betyr så mye for meg, jeg har alltid ønsket å skape en drømmeverden.

Mange klemmer <3

Julia

13.09.2012 kl.08:51

Ingvild: Bare hyggelig! Jeg skal komme meg tilbake på bloggerbenken nå, tok en ubevisst pause jeg, ups. Det kan jeg godt skrive om! :)
Jeg er 94, men siden jeg er født på nyttårsaften den siste dagen i året (31.12) så har jeg alltid gått i 95 klassen. Det var noe som ble bestemt når jeg gikk i barnehagen at jeg heller skulle vente litt. ^^

Ingvild

13.09.2012 kl.09:36

Studiespesialiserende med formgiving høres såå fint ut!! Skulle virkelig ønske de hadde det i nærheten her, men jeg tror ikke det er så veldig utbredt?? (?) Vurderte det da jeg søkte i tiendeklassen, gskjhgf. Elsker å tegne!! Og generelt være kreativ, som å sy, strikke, lage ting, pynte, scrapbooking osv. Er så morsomt!! :D

Hehe, men det er vel ingen Dimitri'er på internatskolen din, vel? DET går jo ikke an. Ah, ja...jeg vet! Ben Barnes tror jeg hadde vært veldig passende, han er ikke bare veldig kjekk, pen, gorgeous osv, men også veldig dyktig!! Tror han er det nærmeste bok-Dimitri i alle fall..! :) Men jeg tror du er heelt umulig å få det så episk braromantisksexykultawesome som Richelle skriver...det går jo ikke an. Har du forresten lest the Golden Lily? :D Og duu? Er medlem på goodreads el. bokelskere?

Julia

13.09.2012 kl.21:56

Ingvild: Såsåså enig i alt du skriver! Er nok ingen Dimitri her, men finnest nå de i det hele tatt? Noen kjekkaser er det jo selvsagt likevel ;) Har lest The Golden Lily, skal skrive anmeldelse av den i morgon tror jeg! :D er medlem av Bokelskere - juliavh. Du da? Har vudert å bli medlem av goodreads også, men har ikke kommet så langt enda, burde jeg gjøre det?
Ha en finfin kveld din gledesspreder! <3

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

17, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer! ♥

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits