The Golden Lily - bokanmeldelse

Dette er den andre boken i Bloodlines serien, les anmeldelse av første bok her. Det er Richelle Mead som står bak denne spin-off serien til Vampire Academy serien (anmeldelse her).

Jeg gledet meg som en unge til å lese denne boken! Mead er så flink til å tvinne tanker, handling og følelser sammen til en knallgod bok. Alle bøkene jeg har lest av henne er bra, hun holder alltid kvaliteten oppe. Denne boken er intet unntak. 

Historien om Sydney, hennes venner og bekjente forsetter gjennom ulike gleder og utfordringer. Det er en del mer romantikk i denne boken enn i den første, noe som jeg likte. Må ærlig innrømme at jeg hadde sommerfugler en gang eller to i løpet av de 418 sidene. Her møter vi på konflinkter, fare, lidenskap og kjærlighet. Likevel klarer Mead å få humor godt formidlet. Brabra bok! Eneste grunnen til at jeg holder igjen på "karakteren" er fordi jeg bare vet i mitt innerste at Mead har mer å by på.  

Neste bok ikke kommer ut på leeenge (ok, 12.februar, men det er lenge nok) noe som nesten er for spennende til å vente på. Jeg vet ihvertfall at neste bok kommer til å være i bokhyllen min ikke lenge etter den er utgitt! 

 

Terningskast: 5

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

17, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits