Jeg Er Blitt En Hjertevenn!

Claudia Gonzales, også nå kalt Gatebarnas engel, møtte en dag i 1989 for første gang et gatebarn i Bolivia ansikt til ansikt. I filmen over kan du se hvordan det har utviklet seg. Det er 24 minutter som kommer til å etterlate sterke inntrykk. Kort oppsummert kan jeg si at Claudia har laget ett hjem for de barna som ikke har en plass å være. Nå kan de få mat, tak over hodet og den kjærligheten de trenger. 

Det var denne videoen, historien til Victor (les her) og de videoene på den siden som fikk med til å lengte etter å hjelpe. Å se en liten gutt sine øyne bli oversømt av tårer mens han sier at han er redd for å bli forlatt igjen fikk hjerte mitt til å blø for han og alle andre barn som har det slik.

Frå nå av er jeg en Hjertevenn. Om jeg kan hjelpe så lite som ett barn, jage vekk det blikket i øynene, da er det noe som er verdt å bruke penger på. 250kr i måneden folkens. Det er så lite av vår rikdom, men gir de så mye.

<3 

2 kommentarer

funky uncle

08.10.2012 kl.23:41

Det som motiverer meg mest til å hjelpa, er historiane om dei det har gått godt med, dei som har fått mat, utdanning, arbeid, og dei som har ofra av si tid og rikdom for å hjelpa desse. Det har alltid fungert betre for meg enn sterke bilete av folk i naud, som berre får meg til å kjenna at verda er vonlaus. Sjølv stør eg Redd Barna.

Anar ikkje korleis eg hamna på denne bloggen. Litt komisk å sjå at internatromma framleis er nett som dei var då eg byrja der i '94. Det var tider... Eg er forresten frå endå lenger inne i fjorden, Aurland.

Julia

09.10.2012 kl.10:38

funky uncle: Det er sant det! Men det er også derfor jeg engasjerte meg i dette her. På siden deres skriver de ikke bare de fæle historiene, men de fokuserer også hvordan det går med de nå. At de får det bedre :)
Ja, Internett er litt av en plass!

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits