Shadow of Night - bokanmeldelse

Nå har det gått år og dag føler jeg, men det er vell egentlig snakk om uker, siden jeg har skrevet en bokanmeldelse til dere. Endelig er jeg i gang igjen, her en til dere.

Shadow of Night er oppfølgeren til A Discovery of Witches (bokanmeldelse her) og bok to i triologien. Det er Deborah Harkness som står bak denne fantasy serien som hovedsaklig handler om Matthew og Diana, en vampyr og heks, som møter på mange ulike utfordinger.

For å ikke røpe hva som skjer i den første boken eller denne her kan jeg bare si at eventyret forsetter, med mer historie, konflikter, kjærlighet og spenning. Likevel følte jeg ikke at den var like bra som den første. Shadow of Night var betydlig mye lengre og tok for seg mye mer, til tider var det nok av personer å holde styr på, men Deborah hentet seg alltid inn igjen med mer spenning. Det er nok romansen og spenning jeg liker best ved denne boken selv om jeg vanligvis er glad i bøker som baserer seg på historien. Veldig bra, men til tider litt tung, derfor skårer den ikke like høyt. Gleder meg til å lese avsluttningen!

Terningkast: 5

<3

3 kommentarer

sarai94

18.10.2012 kl.15:37

hørtes da som en flott bokserie det der : p Leser en god del bøker, men denne har jeg ikke lest faktisk!

xx Siri

Julia

18.10.2012 kl.16:29

sarai94: Da har du en spennende serie i vente :)

StineMilana

18.10.2012 kl.17:05

IKke verst, aldri hørt om den bokserien :D

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

17, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits