En Magisk Skog


Bilde her.

Jeg har så lyst inn i i en magisk skog. Bli gjemt av de levende trærne, la solstrålene kjærtegne ansiktet mitt. La kroppen bli revet med i musikk og dans. Leve blant alver, havfruer og andre fabeldyr. Høre dragevinger som slår i himmelen mens jeg trasker uten sko i gresset. 

Det er når hverdagen blir litt for mye at jeg elsker å trekke meg tilbake til slike dagdrømmer. Skrive de ned eller bare la de omfavne meg, ett pust av ro.

<3

 

7 kommentarer

Sara Kvammen

24.10.2012 kl.19:12

sykt fint bilde!

sarai94

24.10.2012 kl.19:22

flott å lese i en bok som har en slik skog :D Da føles det jo nærmest som man opplever det, hehe ;D

xx Siri

Julia

24.10.2012 kl.23:18

sarai94: Så sant, så sant! :)

Marina Aurora

25.10.2012 kl.10:56

Aw, så fint skrever, drømte meg litt vekk jeg nå. Dagdrømmer om slikt hele tiden jeg, men er ofte ute i slike eventyrlige natursteder også da ^^

Julia

25.10.2012 kl.12:00

Marina Aurora: Tusen takk! Da er vi to, er ikke hele tiden at det eventyrlige kommer inn, men jeg liker de drømmene veldig godt ^^

Ingvild

19.11.2012 kl.09:25

HELT enig.....er så skrekkelig travelt for tiden, jeg vil bortbortbort, til en rolig, magisk skog..... lese en bok, drikke te og drømme meg bort! Gleder meg til jul, da skal jeg slappe av.. :)

BTW! Du, er du Twilightfan? (Har jeg spurt før? heh) Har du sett den siste filmen? :D Hihi!

Julia

04.12.2012 kl.21:49

Ingvild: Alltid koslig å lese kommentarene dine! :) Gleder meg sykt til jul jeg også, har ikke fått blogget en gang, så travelt er det... Men nå er det snart jul heldigvis!

På ungdomsskolen elsket jeg Twilight, så masse at jeg kunne alle replikkene i første filmen og til sammen har jeg lest serien 11 ganger. Så ja.. er på en måte en twilightfan, men det er mest fordi det var noe jeg elsket før, nå liker jeg det. Skal se den på fredag!! Gleder meg :D er du en fan eller? <3

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits