Hjerte Hennes Var En Hemmelig Hage


Bilde her.

Hjerte hennes var en hemmelig hage med høye murer. Mørket var et kaldt teppe. De fallne bladene danset en sørgedans i vinden, en stille gråt. Hun var et hull i stillheten. Små saltperler trillet ned hennes myke kinn. Med kulden i margen sang hun sin stille sang. Stille. Tomt. Mørkt.

Hennes lukkede øyner åpnet seg sakte og hjertet stoppet. Pusten forsvann. Håpets lys beveget seg blandt de høye trærene. Med skjevne knær heiste hun seg opp fra det mørke teppe, hennes sang sterkere. Bladene knuste under hennes klade føtter og danset til hennes håp, en sang med mer styrke. Hun tok et skritt til meden et smil spredte seg over hennes skjøre ansikt. Muren minket og hun startet sin ferd mot lyset. 

<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits