Ny tattovering


Foto: meg

Da var dagen kommet, jeg skulle bli tattovert. Dette er noe jeg har sett fram til siden jeg var rundt 12 år gammel. Har helt siden den gang har jeg vært veldig intressert i tattoveringskunsten. Dette motivet fann jeg for omtrent 2 år siden og visste med en gang at det var noe jeg skulle ha. 

Om du vil lese om betydningen av fisken (som er et kjent symbol innen kristendommen) kan du trykke her. Ordet faith er for å minne meg på hver dag at Gud er med meg, ikke miste troen på Han eller meg selv og forsette livet uansett hva som skjer. Som du ser er det også et kors og et infinity tegn. Det er bare så meg. Elsker det!

For å svare på det de fleste lurer på... var det vondt? Ja, det var vondt, men ikke slik at du sitter der å griner eller føler for å besvime. Du kjente det (hva ellers kan man forvente når det er nåler i huden?) men ikke så mye som jeg trodde det skulle gjøre. Jeg tok det på en veldig følsom plass i tillegg og det spiller jo inn. 

Til tross for at det var vondt var det en super opplevelse og jeg er super fornøyd med resultatet!

- Julia

4 kommentarer

Stine Erichsen

02.01.2013 kl.23:49

Den var utrolig flott:) Gleder meg til å ta ny tatovering!

Kamilla

02.01.2013 kl.23:51

fin :D

Teen Years - Line Olsen

02.01.2013 kl.23:56

kjempe fin :D

Malene Beate

03.01.2013 kl.18:27

Den er veldig fin Julia! <3

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits