Regnets sang


Foto: meg

Mens jeg lar fingrene mine gli over tastaturet lytter jeg til regnet som drypper høylytt. Det renner fra taket, det piskes mot glassruten, det danser for oss. Jeg tenker over at  det er ikke er mye som er like koselig som fylle rommet med levende flammer, skru av taklampen og krølle seg inn i ett varm teppe. Vinden tar tak i internatbygget og jeg hører veggene sukke.

Tankene mine svever med vinden. Tenker på alt og ingenting. Grubler over alt i fra hvilken bok jeg skal begrave meg i etter jeg er ferdig med dette innlegget til store valg vi alle sammen står over i livet. Med lav musikk, lyden av vinden og regnet slapper jeg av. Stille. Rolig. Fredlig. Hvor takknemmlig jeg er for dette øyenblikket. For et øyenblikk med ren fred.

- Julia 

2 kommentarer

StineMilana

03.01.2013 kl.17:39

kjempe fint bilde :D

SK

03.01.2013 kl.21:39

Deilig ^^

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits