Til solen titter frem


Foto: meg

Er det mulig at en helg kan gå forbi uten at du får puste helt ut? Visst nok. Selv om dette har vært en hektisk helg, så har det likevel vært en koslig en. Men oppgaver og plikter henger over som en mørk sky. Åh, som jeg gleder meg til solen titter mer frem. Å ligge på gressbanen å sole seg, kjenne solstrålene varme deg. Jeg gleder meg til å kunne bytte ut støvler og våte sokker med lette sommersko og sommerglede. 

Av en eller annen grunn ser jeg enda mer fram til sommerens varme med fine blomstrer å hvile øynene på. Vi er enda bare i januar, men så kommer de milde månendene sakte, men sikkert nærmere. Solstrålene skal skinne inn vinduet mitt om ikke så alt for lenge. Ikke så alt for lenge nå...

- Julia

Én kommentar

kunsten

07.01.2013 kl.15:01

Linke runden er over! Se om det ble deg!

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits