En ny start

Det sies at å leve er som å tegne uten viskelær. Til tider kunne jeg ønske at vi kunne ha hatt det viskelæret slik at feil og vonde opplevelser kunne forsvinne. Men på den andre siden er også de opplevelsene med på å bestemme hvem vi blir som mennesker. Så på en måte er det kanskje like greit at vi ikke har noe for å viske det alt ut.


Foto: meg

Livet er en ting, blogg er en annen. Før skrev jeg hver dag, kanskje flere dager om gangen om ting som jeg hadde på hjertet, men i en hektisk hverdag ble det ikke like bra som jeg kunne ha ønsket. Heldigvis er dette et nytt år, en ny start. For livet mitt og for denne bloggen.

Jeg vil at dette skal være et sted hvor en kan forsvinne fra denne verden en liten stund og heller la hodet fylles med bøker, eventyr og fine ord. Å vise dere verden slik som jeg ser den gjennom mine øyne, det blir målet. Jeg har visket bort, rettere sagt slettet, de fleste av de gammle innleggene. Ikke fordi jeg var så veldig ufornøyd, men tanken rundt bloggen har endres.

Kort fortalt vil jeg bare at det jeg skriver og publiserer skal være mer ekte, nærmere hjertet. Jeg vil være stolt hver gang jeg trykker på knappen lagre og publiser. Det blir mitt løfte til meg selv, dette blir en ny start.

- Julia

 

2 kommentarer

Så sykt ult det bilde der var : )

Julia

13.01.2013 kl.22:59

KRIOHN by Kristine H: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits