På veien mot framtiden


Foto: meg

Jeg prøver å manne meg opp til å fortsette på dagens to-do-list, men av en eller annen grunn har jeg stoppet litt opp. Med viljestyre som min venn (takk og lov for den) har jeg endelig kommet i gang. Det er i slike stunder jeg savner å være hjemme. Ikke måtte tenke på lekser, prøver eller innleveringer. Begrave nesen i hunden min sin strie pels og kjenne hjemmets fredlige atmosfære omfavne meg.

Du må jobbe hardt for å oppnå målene dine, jeg må ihvertfall det. Men det er jo avhengig av hva målene dine er selvsagt. Jeg vil gå selvsikker i møte med framtiden min, leve livet mitt. Og når jeg tenker på alt jeg skal oppleve og oppnå i framtiden blir plutselig noen lekser, prøver og innleveringer enn litt lettere byrd å bære.

 

- Julia

Én kommentar

lifebl0gg

04.02.2013 kl.14:55

så søt hund!

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits