"Alltid mørkest før daggry"


Foto: meg

Jeg er veldig glad i kreativitet. Nei, jeg elsker kreativitet. Det er en lidenskap jeg har, å uttrykke meg gjennom kunst, dans, litteratur, musikk og annet. Strekke hjernemusklene for en god økt med trening i å tenke utenfor boksen. Boksen er en firkantet ting med gråe vegger, ta ett (eller helst flere) steg ut fra den og du vil finne en annen verden av farger. 

Det jeg egentlig ville fram til (uten å havne helt på vidden) var et ordtak. Hvordan noen få ord satt sammen i en viss rekkefølge kan få så mye betydning. "Det er alltid mørkest før daggry" er ordtaket som ligger på mine fingrer nå. Uansett hvor mørk natten er... solen er et løfte om en ny dag. Et nytt liv. Du kan gå ut av boksen når som helst. Det er kreativitetens gave.

- Julia

2 kommentarer

Malene Beate

03.03.2013 kl.10:43

du er så flink!

Julia

03.03.2013 kl.12:33

Malene Beate: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits