Høylytte kvelder med spill og morro


Foto: meg

Latteren og gledelshylene skyter gjennom rommet. Det samme med de høye utbruddene av klaging og heftige anklager for juks (og kanskje litt kalling i tillegg?). Det er spill kveld blant vennegjengen. Noe som er ubeskrivelig koselig. Sitte rundt ett bord, eller om plassen ikke tillater det: gulvet, og teste våre evner til å være gode/dårlige vinnere og tapere. Det er nå slik på ett internat at det er mennesker fra hele Norge at det er mange ulike type regler. Dette fører gjerne til nokså intense og underholdene diskusjoner om hvilke regler som er "rett". Etter det er avgjort er det spiling for alle pengene.  


Foto: meg

Spill er noe jeg synest ofte blir undervudert. Slik god og gammeldags morro finner du ikke mange plasser. Latter, glede, gode samtaler, hendelser som fører til gode samtaler og ett energinivå rett under taket (om ikke over). Det er i alle fall slik det er på internatet vårt. Hvor en spiller til andre kommer ut av rommet får å se om vi enten knuser alle møblene eller dreper noen. Mye lyd blir det nok, men mist like mye morro!

- Julia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits