Throne of Glass - bokanmeldelse


Foto: meg

"Meet Celaena Sardothien.
Beautiful. Deadly.
Destined for greatness"

Etter å ha siklet etter denne boken leeenge fikk jeg den endelig den 1.januar. Den var ferdig lest dagen etterpå. Throne of Glass er en fantasy bok skrevet av Sarah J. Maas som handler om leiemorderen Celaena. Den atten år gamle jenten soner på livstid i salt minene i Endovier etter å ha bli fanget. Hun er en av de beste. Da den unge kapteinen Westfall tilbyr henne en avatale hvor hun kan vinne tilbake friheten i bytte mot ett offter slår hun til. Hun må nå kjempe for prinsen i en til-døden-turnering hvor de beste tyvene og leiemorderene i verden er samlet. Om hun vinner eller taper har hun forsatt oppnådd sitt høyeste ønske: frihet. Men er hjerte hennes i ferd med å mykne?


foto: meg

Denne boken fanget meg fra første setning og holdt meg fast til siste. Den er full av alt en god bok bør være full av. Gode beskrivelser, gjennomtenkte karakterer, romanse, spenning, hjerteskjærende øyenblikk, glade øyenblikk, morsomheter og en kick-ass hovedperson. Har alltid likt de sterke jente figurene som kjemper seg gjennom alt og Celaena fyller rollen som hånd i hanske. Alt i alt er dette en bok jeg definitiv kommer til å lese igjen. Kan ikke vente til jeg får tak i oppfølgeren! 

Terningskast: 6

- Julia

2 kommentarer

Ingrid

02.03.2013 kl.13:11

Har ikke lest den, men den høres jo veldig bra ut :)

plastdrage

03.03.2013 kl.17:55

Den hørtes veldig spennende ut, den må jeg notere ned :)

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits