Vandrene kunstverk


foto: meg

Nålene suser og kreativiteten svever. Jeg var vell rundt 12 eller 13 år gammel første gang jeg klikket forbi programmet Miami Ink. Det fanget meg iløpet av ett sekund og har holdt meg fast siden. Fra det øyenblikket var jeg forelsket i tattoveringskunsten. Hvordan noen kunne skape så vakre motiv bare ved hjelp av nåler og blekk... for meg var det ubeskrivelig. Rett og slett kult. Vi kan være vandrene kunstverk. Etter det visste jeg at når jeg ble 18 år gammel skulle det bli tattovering på meg også. 


foto: meg

En av de artistene jeg har holdt spessielt øye med er Kat Von D, har alltid synest hun er en stilig dame. For dere andre der ute som synest tattovering er spennende kan jeg anbefale disse to bøkene:
High Voltage Tattoo og The Tattoo Chronicles.

Jeg har tattovering selv også, noe jeg elsker. Synest det er en flott måte å uttrykke seg selv på og få en liten bit kunst med til seg til alle tider. Om du vil lese litt om min tattovering så skrev jeg et innlegg om det før i år. Bare trykk >her<

- Julia 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits