Forsvunnet i dagdrømmer


Foto: meg

Forsvunnet i dagdrømmer. Har dere hørt det uttrykket før? For meg er de ikke bare noe de sier, det er noe jeg gjør. Forsvinner, mener jeg. Kobler tankene ut og svever i en annen verden. Det er noe jeg både elsker og ikke liker. Jeg liker ikke å forsvinne når jeg prøver å følge med, eller når noe en person sier til meg ikke går inn. Men, å dagdrømme... det er vakert.

En varm bris som kiler huden og rusker i håret. Solen som varmer deg og vannet som kjøler deg ned. Gode samtaler. Latter. I dagdrømmer kan hva som helst skje. Du har kontrollen. Jeg pleier å sette av stunder i dagen bare til å ligge og dagdrømme. La kreativiteten føre meg til drømmeland. Et land hvor alt som stopper deg er fantasien.  

- Julia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits