What to do with your life

Jeg har brukt deler av dagen i dag til å sitte på weheartit og søke etter sitater av John Green. Både fra bøkene hans, men også fra han personlig. Noe av det første jeg gjorde da skolen var ferdig var å kjøpe 4 bøkene av hans. 
- Looking for Alaska
- Paper Towns
- The Fault in Our Stars
- An Abundance of Katherines 

Har tidligere hørt så mye bra om de, og nå orker jeg ikke vente lenger... de skal hjem til meg og det snarest! 

Men! Det var ikke det jeg egentlig skulle skrive (har en egen evne til å havne på villspor med en gang bøker er inkludert... my bad). Etter litt surfing på nettet kom jeg over at han i tillegg til det andre også har en bruker på youtube. Denne videoen over synest jeg var så fin at jeg bare måtte dele den! 

Livet er en gave, noe en ikke bør kaste bort!

- Julia

3 kommentarer

SK

18.03.2013 kl.22:57

Har bare lest Looking for Alaska og The Fault in Our Stars og de er begge fantastiske :D (Og han har ikke bare en bruker på Youtube) xD Du finner det nok etterhvert ^^ Have fun!
Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!

Birthe

08.04.2013 kl.00:42

Hei på deg! :-) Må å fortelle deg at du har en veldig kul blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner bra blogger som faktisk prøver å gjøre det litt bra for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange mobbende kommentarer. Du må ikke slutte om du får det da, fordi da vinner de dumme. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konk jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er veldig bra for meg, fordi jeg er helt addicted, hihi, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentar

Julia

Julia

18, Luster

Jeg heter Julia og er fra en liten plass langt inni Sognefjorden (nesten innerst faktisk), men som har flyttet litt lenger ut av Sogn til en annen liten plass: Balestrand. Her går jeg på internatskole. Meg finner du ofte med en melodi på hjernen og musikk på ørene, nesen i en bok og hodet i et eventyr. Dette er min lille verden, velkommen! Håper det dere leser faller i smak. Tusen takk for alle kommentarer, det varmer!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits